5 Nisan 2011

TRENDYOL.COM’DAN TASARIMCI BOMBARDIMANI!!!


Moda ve tasarım dünyasını yakından takip edenlerin, özel indirim avantajları ile keyifle alışveriş yaptıkları www.trendyol.com'da, bu hafta 4 tasarımcının toplam 4 butiği moda meraklılarını bekliyor...
Niyazi Erdoğan
Trendyol.com'a özel olarak, eski Türk filmlerindeki jönlerden esinle bir koleksiyon hazırlayan Niyazi Erdoğan'ın butiği; 5 Nisan Salı günü www.trendyol.com'da... Erkek t-shirt line’ında; tasarımcının 'Dolmuş' ve 'Pixel' koleksiyonlarına yaptığı göndermeler dikkat çekiyor. Niyazi Erdoğan koleksiyonu yüzde 40'a varan indirimlerle Trendyol.com'da alışveriş meraklılarını bekliyor!
Ayşe Deniz
Ayşe Deniz'in 6 Nisan Çarşamba günü yüzde 55 indirim oranı ile Trendyol.com'da olacak koleksiyonunda; tasarımcının mevcut koleksiyonundan özellikle bahar ve yaz mevsimi için renkli elbiseler seçildi.
Songül Cabacı
Trendyol.com avantajları ile moda meraklılarına sunulacak bir diğer butik ise Songül Cabacı'nın koleksiyonu olacak. Sadece elbiselerden oluşan koleksiyon; 1960-1970 yıllarının soyut sanat akımı olan 'Hard Edge'den esinle ortaya çıkmış. Yaratıcı bir ekiple birlikte oluşturduğu Songül Cabacı Tasarımları'nı Galata'daki butiğinde satışa sunan tasarımcının elbise koleksiyonu, günümüz çağdaş ve modern kadınları için tasarlanmış. Bu elbiselerle sanatın özgünlüğünü ve özgürlüğünü üzerinizde yansıtmak istiyorsanız, Trendyol.com'a özel olarak hazırlanan elbise line'ına 7 Nisan Perşembe günü yüzde 50 indirim oranı ile ulaşabileceksiniz.
Aslı Güler
Tasarımcı Aslı Güler, 8 Nisan Cuma günü 'Cin Ali' isimli koleksiyonundan 5 model ve 43 parçadan oluşan t-shirtlerle, yüzde 50 oranında indirim avantajı ile Trendyol.com'da... IFW defilesinin ardından ilk kez ve sadece Trendyol.com'da satışa sunulacak tişört koleksiyonunda; hem kısa hem de uzun tunik t-shirtler yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder