25 Kasım 2010

Jukari Fit to Flex


 
  Bundan yaklaşık 1 ay önce Reebok'tan Gamze Hanım'ın gönderdiği maili malesef yeni okumam sonucu Jukari Fit to Flex'i şimdi paylaşıyorum.

    Kendisi beni kırmayarak aradan 1 ay geçmiş olmasına rağmen bana Jukari Fit to Flex DVD'si ve birlikte Reebok esneme lastiğini yolladı kendisine ve Bayanların Spor Dostu Reebok'a buradan çok teşekkür ediyorum.

Reebok’ın fitness alanındaki birikimini, Cirque du Soleil’in rengârenk dünyasıyla buluşturan JUKARI Fit to Flex™ programı sayesinde egzersiz artık hiç olmadığı kadar zevkli.

Reebok ve Cirque du Soleil, fitness'i bayanlar için tekrar eğlence haline getirmek için ortak bir amaçla bir araya geldi. Bu amaçla yola çıkarak günlük spor salonu rutinini ilham verici yeni egzersizlerle kökten değiştirip canlandırdılar.
JUKARI, egzersiz yaparken kendinizi özgür hissettirmekten çok daha fazlasını sunar. Güzelliğinize de önem verir. Reebok tasarım ekibi, spor giyim konusunda neyin en önemli olduğunu öğrenmek için dünya genelinde birçok kadının görüşlerini aldı. Yanıt çok açıktı: Kadınlar rahatlık, moda ve işlev arıyorlardı. Reebok Cirque du Soleil koleksiyonu bunların tümünü bir arada sunarak bayanlara spordan keyif alma şansı tanıyor.


Kolleksiyonun ürünlerine göz atmak için;
http://www.reebok.com/TR/search?t=Cirque+du+Soleil&x=0&y=0 adresine mutlaka bir göz atın.
Bilgiler ve hediyeleri  için Reebok Marketing 'den Gamze Hanım'a ve http://www.reebok.com/TR/ 'ye teşekkür ederim.

1 yorum:

  1. Acaba bu dvd ve esneme lastiğini nasıl bulabiliriz. alınabilecek herhangi bir site ve yer iletirseniz sevinirim

    YanıtlaSil