14 Mayıs 2012

Sapanca Club Lale

Alında bu yazıyı geçen sene paylaşmıştım ama şu aralar havalarda güzelken gidilebilecek güzel bir yer arasanız faydam dokunsun diye tekrardan sizlerle paylaşıyorum....Buraya gidip memnun kalmadan dönen olmadı :))

Bu süre içerisinde çok gezdiğimden bir önceki postumda bahsetmiştim.Hazır yaz sona ermeden ve önümüzde yazdan kalan birkaç güzel hafta daha olacağından hafta sonu İstanbul yakınlarında gidecek yakın yer arayanlara bir faydam dokunsun istedim.

Haziran gibiydi sanırım Sapancada bulunan Club Lale otele gittik birtanecik sevgilim arkadaşlarımızla.Tabiki önceden heryeri araştırdık nereye gidelim nerede kalalım.Club Lale'yi internette ilk gördüğümde Sapanca'da gidilebilecek en güzel yer olduğunu düşünmüştüm gerçekten de ilk düşüncem beni yanıltmadı.

Mekan büyük bir bahçenin içerisinde kurulu yanlış hatırlamıyorsam toplam 18 odası vardı.Hemen göl kenarında bir iskelesi ve iskelenin arkasında yine göle paralel oturma yerleri var.Bu kısımlardan arta kalan heryer yemyeşil bir bahçe.Hamaklar pofuduk armut koltuklarla bahçeyi keyifli bir hale getirmişler.

Resmi büyütmek için üstüne tıklayalım :))
Otelde ATV araçları da mevcut bu arada.Dilerseniz belde içerisinde ATV araçları ile gezintiye çıkabiliyorsunuz.

Odalar temiz ve şık.Göl manzarası denizi size aratmıyor.Mükemmel bir hafta sonu oteli diyebilirim.

Otelde yalnızca açıkbüfe sabah kahvaltısı ücrete dahil.Kahvaltı oldukça geniş içerikli ve çalışanlar oldukça alakalı.Hatta ilk başta çalışanların ne aldığımıza baktıklarını düşünsek te sonradan bir bayanın gelip ''Pardon o armut biraz hasarlı görünüyor bunu alın isterseniz '' diyerek tabağımdakini değiştirmesi müşteri memnuniyeti konusunda çok titiz olduklarını anlamamızı sağladı.

Öğlen yemeği için göl kenarında bir sürü güzel mekan var.Ancak özellikle akşam yemeği için İstanbul Dere Alabalık Evi'ni şiddetle tavsiye ederim.

Hayatımda bu kadar keyifli bir yemek yemedim.Gitmek için dağın oldukça tepesine çıkmanıza rağmen bu kadar gitmeye değer.Dağın yamaçlarına kurulan restaurant oldukça geniş bir mekana kurulu  ve hemen kenarından şelale akıyor.

Şelalenin yanıbaşında oturup yemek yiyebileceğiniz büyük ahşap masalar aralarda hamaklar mevcut.Sapanca birçok su firmasının dolum yeri olan bir yer olduğundan zaten yolda çıkarken dolum tesislerini göreceksiniz.Restaurantta da su şelaleden doldurulup masanıza getiriliyor.Menüde ne tercih etmelisiniz dersem mutlaka kiremitte kaşarlı alabalık yemenizi öneririm üstüne de kabak tatlısı ama bu bildiklerinizden değil daha farklı bir tatlı.Vallahi yeniden gidesim geldi.

Buradan sevgilime teşekkürü borç bilirim:)) Teşekkür ederim hayatım :))

Kısacası gittik,gördük,beğendik...Şiddetle tavsiye ederim...

www.istanbulderealabalikevi.com.tr/

http://www.laleotel.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder